Το Signal είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, και όχι μόνο. Προσφέρει αυξημένο επίπεδο ιδιωτικότητας, κρυπτογράφησης, και πολλά άλλα. Τώρα, η εφαρμογή απέκτησε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, που θα μπορούσε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ιδιωτικότητα των χρηστών της.

Πλέον, όσοι χρησιμοποιούν το Signal θα μπορούν να αλλάζουν το εικονίδιο του με ένα από τα 16 διαθέσιμα εικονίδια που έχει προσθέσει η εταιρεία στις ρυθμίσεις του app. Οπότε, χωρίς καν τη χρήση icon pack ή third-party launcher, οι χρήστες μπορούν να καμουφλάρουν την εφαρμογή στον app drawer.

Για να αλλάξει κανείς το εικονίδιο του Signal και να το “κρύψει” σε κοινή θέα πρέπει να έχει την έκδοση 6.21.3. Μετά, μπορεί να πάει στις ρυθμίσεις και από το “Appearance” να μπει στο “App Icons” και να διαλέξει το εικονίδιο που του αρέσει περισσότερο ή θεωρεί ότι θα τραβάει λιγότερο τα βλέμματα. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι παραλλαγές του logo της εφαρμογής, generic εικονίδιο chat app, εικονίδια σημειώσεων, ειδήσεων, καιρού, και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.