Έχοντας σχεδιαστεί από το Hege YouTube channel, το κανάλι ανέβασε ένα μοναδικό concept design, το οποίο αποκαλείται “Samsung Oxygen”. Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον design, κυρίως εξαιτίας της slide out οθόνης, που μόλις έλθει σε αυτήν την θέση, αποκαλύπτεται το QWERTY πληκτρολόγιο. Να σημειωθεί, ότι όταν η οθόνη βρίσκεται στην θέση της, η συσκευή μοιάζει αρκετά στο Galaxy S7 Edge.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι η συσκευή διαθέτει δυο οθόνες, καθώς το πληκτρολόγιο QWERTY στη πραγματικότητα απεικονίζεται σε μια δεύτερη οθόνη. Υπάρχουν συνολικά τρεις κάμερες τοποθετημένες στο Samsung Oxygen concept, ενώ μάλιστα υπάρχει και μια αφαιρούμενη μπαταρία των  5,000mAh. Μπορεί μια συσκευή σαν αυτή να μην κάνει ποτέ το επίσημο ντεμπούτο της, ωστόσο είναι σίγουρο ότι κάποιος OEM θα διαθέσει ένα smartphone με slide out οθόνη. Είναι ένα άκρως ενδιαφέρον concept, ιδιαίτερα ελκυστικό, πόσο μάλλον όταν δεν βλέπουμε συχνά κάτι τέτοιο από τους κατασκευαστές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.