Η φάση με τα leaks έχει πάρει πλέον άλλη τροπή, συγκεκριμένα υπάρχουν μοντέλα για τα οποία ξεκινούν οι διαρροές πριν καν κυκλοφορήσει ο προκάτοχος τους, βλέπε iPhone 12 και Samsung Galaxy S21. Αν και με το Samsung Galaxy Z Fold 3 δεν συνέβη κάτι τέτοιο, μετά την κυκλοφορία του Galaxy Z Fold 2 όλο και κάποιο leak δημοσιεύεται.

Το The Elec δημοσίευσε μία αναφορά που αποκαλύπτει κάποια βασικά χαρακτηριστικά του επόμενου flagship foldable της νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Σύμφωνα με όσα λέει η σελίδα, το Samsung Galaxy Z Fold 3 θα υποστηρίζει το S Pen, άρα υπάρχει περίπτωση τα Galaxy Note 20 ήταν τα τελευταία phablet και θα αντικατασταθούν από τα Galaxy SX Ultra και Galaxy Z Fold.

Για να υποστηρίζει το Samsung Galaxy Z Fold 3 το S Pen αναγκαστικά η εταιρεία να προσθέσει AES (Active Electrostatic Solution) digitizer. Επίσης, για να ενισχύσει την οθόνη, που τώρα ούτε ένα απλό πέρασμα με το νύχι δεν αντέχει, θα χρησιμοποιήσει ένα πιο παχύ UTG (Ultra-Thin Glass).

Όλα αυτά αναμένεται να αυξήσουν το κόστος παραγωγής του τηλεφώνου. Άρα, αν όσα λένε οι αναφορές ισχύουν και η εταιρεία βάλει επιπλέον under-display κάμερα (UDC), τότε το Samsung Galaxy Z Fold 3 θα είναι πολύ πιο ακριβό από τα προηγούμενα foldable που έχει κυκλοφορήσει. Εκτός αν βγάλει πάνω από ένα μοντέλα, κάτι σαν σειρά, ένα χωρίς S Pen και UDC, ένα με S Pen αλλά χωρίς UDC, και ένα που θα έχει και τα δύο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.