Το Samsung Galaxy Z Flip 5 νίκησε το Motorola Razr+ (40 Ultra) σε μιά δοκιμή χειροκίνητων αναδιπλώσεων την οποία πραγματοποιούν ο YouTuber Mrkeybrd και η ομάδα του. Το clamshell της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας ξεπέρασε τις 279.000 αναδιπλώσεις, ενώ ο ανταγωνιστής του από τη Motorola έχει βγει εκτός παιχνιδιού.

Το πείραμα ξεκίνησε στις 2 Αυγούστου και θα συνεχιστεί έως ότου το Galaxy Z Flip 5 εγκαταλείψει. Το Razr+ (40 Ultra) παρουσίασε τα πρώτα προβλήματα με τις 43.000 αναδιπλώσεις. Η συσκευή τελικά χάλασε αφού τη δίπλωσαν 126.364 φορές.

Εντωμεταξύ, το Samsung Galaxy Z Flip 5 έχασε την ικανότητά του να παραμένει σταθερά ανοιχτό στις 90 μοίρες μετά από ~223.000 αναδιπλώσεις. Το τηλέφωνο δεν έχει παρουσιάσει άλλα προβλήματα μέχρι τώρα που πλησιάζει τις 280.000 αναδιπλώσεις.

Αυτά είναι εντυπωσιακά αποτελέσματα για το νέο clamshell foldable smartphone της Samsung, ειδικά από τη στιγμή που έχει ήδη ξεπεράσει τις εκτιμήσεις της ίδιας της εταιρείας. Το Galaxy Z Flip 5 είναι επίσημα πιστοποιημένο για 200.000 αναδιπλώσεις από την εταιρεία Bureau Veritas.

Πέρυσι, το Galaxy Z Flip 3 ξεπέρασε επίσης τις προσδοκίες αντέχοντας πάνω από 400.000 αναδιπλώσεις διπλώσεις, με την εταιρεία να αναφέρει και πάλι ότι μπορεί να αντέξει 200.000 αναδιπλώσεις.

Η Motorola αναφέρει ποτέ επίσημα πόσες αναδιπλώσεις μπορεί να αντέξει το Razr+ (40 Ultra), αλλά σύμφωνα με αυτό το πείραμα, θα μπορούσε να αρχίσει να έχει προβλήματα ανθεκτικότητας πολύ νωρίς, ακόμα και με μέτρια καθημερινή χρήση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.