Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Galaxy Watch της Samsung είναι το περιστρεφόμενο δαχτυλίδι για την πλοήγηση στα μενού τους. Αυτό το στοιχείο δεν αποτελεί σταθερό χαρακτηριστικό των ρολογιών. Για παράδειγμα, το είδαμε στο Watch 4 Classic, αλλά το Samsung Galaxy Watch 5 Pro δεν το διαθέτει. Στη θέση του, η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα ψηφιακό δακτύλιο στο bezel της οθόνης.

Αν και σε ορισμένους δεν αρέσει αυτή η κίνηση, ίσως να αξίζει τελικά η “θυσία” που έκανε η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια. Το Galaxy Watch 5 Pro έχει μεγαλύτερη μπαταρία κάτι που εν μέρει κατέστη δυνατόν από την αφαίρεση του φυσικού δαχτυλιδιού. Οπότε, η αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας και κατ’ επέκταση της αυτονομίας του smartwatch, είναι πιο σημαντική από την αφαίρεση του δαχτυλιδιού.

Επιπλέον, το δαχτυλίδι έδινε στα μεγάλα μοντέλα των smartwatches της Samsung πιο κλασικό στιλ. Με βάση αυτό, το Samsung Galaxy Watch 5 Pro έχει πιο μοντέρνο σχεδιασμό και ταιριάζει περισσότερο στο design του Wear OS και τον σύγχρονων ψηφιακών έξυπνων συσκευών, όπως τα Galaxy S smartphones και τα TWS ακουστικά του τεχνολογικού κολοσσού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Samsung άφησε για πάντα το μοναδικό πετυχημένο χαρακτηριστικό σε smartwatch λόγους οικονομίας στην παραγωγή. Πως δεν είναι κακο; στο 1 και στο 4 μοντέλο μια χαρά το χώρεσε, με το 1 να έχει μεγάλη μπαταρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.