Το Samsung Galaxy S9 είναι το πιο πολυσυζητημένο smartphone των τελευταίων εβδομάδων. Τα specs του τα γνωρίζουμε όμως πως τα πάει όταν δοκιμάζονται οι αντοχές του; H απάντηση βρίσκεται ως συνήθως στο κανάλι JerryRigEverything.

Ο γνωστός youtuber πέρασε το flagship της κορεατικής εταιρείας από τις γνωστές πλέον δοκιμασίες. Λεπίδα… παντού, φωτιά στην οθόνη και λύγισμα. Το S9 επιβιώνει εύκολα με το – κατά πάσα πιθανότητα – ενισχυμένο αλουμίνιο, να κάνει τη διαφορά.

Ο σαρωτής αποτυπώματος παρά τη μεγάλη ζημιά εξακολουθεί να είναι πλήρως λειτουργικός, ενώ για να γρατζουνίσετε την οθόνη θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ. Μιας και μιλήσαμε για την οθόνη, τα πάει καλά και με τη φωτιά, αλλά δεν είναι κάτι που θα δοκιμάζαμε σε κανένα smartphone.

Όσον αφορά το bend test, όπως μαντέψατε δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εν κατακλείδι, πρόκειται για δυνατή κατασκευή που δεν απογοητεύει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.