Τα νέα για τα Samsung Galaxy S23 φτάνουν από διάφορες κατευθύνσεις και πηγές. Εμείς στο Techmaniacs, με τη βοήθεια των δικών μας πηγών, αποκαλύψαμε αρκετά στοιχεία για τα επερχόμενα τηλέφωνα και ειδικά για το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το Samsung Galaxy S23 Ultra.

[Αποκλειστικό] Μάθαμε τα πάντα για το Galaxy S23 Ultra

Τώρα, ο γνωστός και συνήθως έγκυρος leaker Ice Universe αποκαλύπτει ορισμένες ακόμα λεπτομέρειες για τις κάμερες του Galaxy S23 Ultra. Οι πληροφορίες που δίνει ο leaker είναι ιδιαίτερα σημαντικές, διότι αφορούν ένα σημείο στο οποίο για ορισμένους τα Galaxy S smartphones πάσχουν.

[Αποκλειστικό] Galaxy S23 Series: Αυτή είναι η ημερομηνία ανακοίνωσης!

Σύμφωνα με τον Ice Universe, το Samsung Galaxy S23 Ultra θα έχει αισθητά βελτιωμένη νυχτερινή φωτογραφία και βίντεο. Δυστυχώς, ο leaker δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς αυτό θα γίνει δυνατό, αλλά οι πληροφορίες που δίνει είναι αρκετές για να δημιουργήσουν τον σχετικό ενθουσιασμό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.