Το Samsung Galaxy S21 FE αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022, μετά από μεγάλη καθυστέρηση. Ξέρουμε σχεδόν τα πάντα για αυτό το smartphone εδώ και μήνες. Νέα αναφορά αποκαλύπτει κάτι για το τηλέφωνο που δεν είχε γίνει γνωστό.

Χθες, το υλικολογισμικό για το Galaxy S21 FE κυκλοφόρησε στον server της εταιρείας. Σύμφωνα με τις εκδόσεις που δημοσιεύθηκαν, το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει με Android 12 out of box. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει επίσης να τρέχει το One UI 4.0, με νέες δυνατότητες και οπτικές αλλαγές.

Επιπλέον, το Samsung Galaxy S21 FE ενδέχεται να αναβαθμιστεί μέχρι και το Android 15, διότι η Samsung υπόσχεται 3 βασικές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος και τουλάχιστον 4 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας για τα premium και επιλεγμένα smartphone και tablet μεσαίας κατηγορίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.