Μια φήμη ήθελε τα τρία Samsung Galaxy S10 να έρχονται με reverse wireless charging. Τώρα έχουμε μια φωτογραφία από ένα demo booth, που επιβεβαιώνει την φήμη, παρουσιάζοντας την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση σαν ένα από τα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά.

Τα πρώτα τρία κουμπιά παίζουν ένα εισαγωγικό βίντεο, για την κινηματογραφική οθόνη, τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και την τριπλή κάμερα. Αμέσως από κάτω είναι το πλήκτρο που παρουσιάζει την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Το νέο χαρακτηριστικό είναι τόσο σημαντικό για την Samsung, ώστε να το βάλει αμέσως μετά την νέα κάμερα.

Το ερώτημα είναι ποια είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Το Huawei Mate 20 Pro χρησιμοποιεί Qi, που είναι αρκετά συνηθισμένοι σε συσκευές που φορτίζουν ασύρματα. Όμως το Galaxy Watch και τα Gear IconX ακουστικά, δεν χρησιμοποιούν Qi, αλλά μια τεχνολογία αποκλειστικά της Samsung.

Τα νέα Samsung Galaxy S10 θα ανακοινωθούν στο Λονδίνο, στις 20 Φεβρουαρίου. Το techmaniacs.gr έχει λάβει την πρόσκληση του και θα παρευρεθεί στην ανακοίνωση, οπότε μείνετε συντονισμένοι, αφού θα σας μεταφέρουμε τα πάντα γύρω από την συσκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.