Μπορεί τα Galaxy S10 και S10 Plus να είναι μακρυά από την ανακοίνωσή τους, αφού τα περιμένουμε μέσα στο 2019. Όμως ο κορεάτικος Τύπος έχει κάποιες πληροφορίες για τις επόμενες ναυαρχίδες της Samsung.

Σύμφωνα με τις πηγές, η εταιρία θα αφήσει πίσω της τον σαρωτή ίριδας, με το Galaxy Note 9 να είναι το τελευταίο που θα έχει αυτή την τεχνολογία. Φαντάζομαι πως δεν θα στενοχωρηθούν πολλοί με αυτή την εξέλιξη, αφού ο σαρωτής ίριδας δεν δουλεύει τόσο καλά, ειδικά κάτω από τον ήλιο. Αυτό βάζει την Samsung πίσω από την Apple, καθώς το Face ID δούλευε καλύτερα. Έτσι η Samsung σκοπεύει να κάνει αλλαγές για να περάσει μπροστά, άλλωστε οι περισσότεροι προτιμούμε ένα καλό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, από κάθε άλλη υλοποίηση μέχρι σήμερα, αφού μέχρι και το το Face Unlock του stock Android είναι πιο γρήγορο και δουλεύει πιο καλά.

Εκτός από την αφαίρεση του σαρωτή ίριδας όμως, η κορεάτικη εταιρία θα επενδύσει σε 3D Facial Recognition, αφού έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με την ισραηλινή, Mantis Vision.

Το πιο ενδιαφέρον είναι πως τα Galaxy S10 και S10 Plus θα προσφέρουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, σαν εναλλακτική λύση. Έχουμε ήδη δει συσκευές να φέρουν αυτή την τεχνολογία, οπότε δεν απέχει πολύ η υιοθέτησή της από την Samsung.

Υπάρχει η πιθανότητα να δούμε υλοποίηση, όπου ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα λειτουργεί και σαν μετρητής πίεσης του αίματος ή αισθητήρας καρδιακών παλμών, όμως αυτό ίσως χρειαστεί χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.