Όσο πλησιάζουμε στις 9 Αυγούστου και την ανακοίνωση του Galaxy Note 9, όλο και περισσότερες πληροφορίες και διαρροές έρχονται στην επιφάνεια. Σήμερα έχουμε μια φωτογαφία από ένα διαφημιστικό πόστερ της εταιρίας, που δείχνει την συσκευή με το πενάκι.

Στην φωτογραφία μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, με την νέα θέση του κάτω από την πίσω διπλή κάμερα. Δίπλα στην κάμερα θα βρούμε το φλας και τον αισθητήρα καρδιακών παλμών. Στην φωτογραφία έχουμε μια ακόμα επιβεβαίωση πως το Note 9 θα κρατήσει την θύρα ακουστικών, που μας αρέσει ιδιαίτερα.

Το πιο περίεργο όμως είναι πως στην φωτογραφία βλέπουμε μπλε συσκευή με κίτρινο πενάκι. Το πίσω μέρος του S-Pen είναι μπλε για να ταιριάζει με το σώμα της συσκευής. Γενικά αυτός ο συνδιασμός χρωμάτων μας κολλάει καλύτερα σε αθλητικά παπούτσια και όχι σε μια συσκευή που απευθύνεται σε επαγγελματίες.

Είχαμε ακούσει πως το Galaxy Note 9 θα έρθει σε νέα χρώματα, όμως δεν περιμέναμε τόσο κραυγαλέα αλλαγή. Η διαρροή δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές, όμως δεν θα πούμε πως ενθουσιαζόμαστε με τον νέο συνδυασμό χρωμάτων. Τι πιστεύετε εσείς; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Η συσκευή αναμένεται να έρθει με οθόνη 6.4 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED Infinity Display. Στο εσωτερικό θα δούμε τον Exynos 9810 και τον Snapdragon 845, ανάλογα με την αγορά. Θα δούμε τουλάχιστον 6GB RAM και μπαταρία 4.000mAh.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.