Γενικά επικρατεί η άποψη ότι το Samsung Galaxy Fold 2 θα είναι οικονομικότερο από το πρώτο μοντέλο της εταιρείας. Με βάση ότι ετοιμάζεται να κατασκευάσει τις δικές της foldable οθόνες, θα μπορούσε όντως να μειώσει τις τιμές.

Νεότερη αναφορά σημειώνει ότι το Samsung Galaxy Fold 2 θα έχει δύο εκδόσεις, την SM-F916 με 256GB αποθηκευτικό χώρο και τη μεγαλύτερη SM-F916x που θα έχει 512GB χώρο αποθήκευσης.

Σαφώς μία μικρότερη έκδοση έχει τη δυνατότητα να μειώσει την τιμή ενός smartphone, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας που επηρεάζει το κόστος της συσκευής. Αξίζει πάντως να περιμένουμε για να δούμε πόσο χαμηλά μπορεί να κατεβάσει την τιμή του Samsung Galaxy Fold 2 η εταιρεία.

Το πρώτο foldable της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας είχε τιμή εκκίνησης τα 1.980 δολάρια και το Ζ Flip μείωσε το κασέ στα 1.400 δολάρια. Φυσικά, μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές που κυκλοφόρησαν με διαφορά μηνών.

Επίσης, το Galaxy Fold ήταν ένα πρώιμο foldable, ενώ το Z Flip είναι μία πιο εξελιγμένη εκδοχή και κυκλοφόρησε εφόσον η εταιρεία είχε ήδη αποσβέσει μέρος του κόστους ανάπτυξης της foldable τεχνολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.