Στον αγώνα των full screen smartphones η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια δημιούργησε το Galaxy A80, ένα τηλέφωνο με slide σχεδιασμό που έχει κάμερες διπλής χρήσης. Η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει το ίδιο design στο Samsung Galaxy A82 περνώντας το σε άλλο επίπεδο.

Σύμφωνα με πατέντα που κατέθεσε η εταιρεία, το Galaxy A82 έχει dual slide σχεδιασμό με τις κάμερες στο πάνω μέρος και στο κάτω μέρος ένα ηχείο by AKG. Αν ο χρήστης θέλει να βγάλει selfie ή γενικά φωτογραφία κάνει slide προς τα πάνω, αν θέλει εντυπωσιακή ηχητική εμπειρία κάνει slide προς τα κάτω.

Το υπόλοιπο smartphone έχει συμβατικό σχεδιασμό με κενή πλάτη και μικρά περιμετρικά bezels στην επίπεδη οθόνη του. Το πάνω μέρος φαίνεται εντελώς κενό και στο κάτω υπάρχει η υποδοχή της SIM, η USB type-C, και η γρίλια του βασικού ηχείου.

Τώρα το Samsung Galaxy A82 πέρασε από το Geekbench και φαίενται ότι έχει τον Snapdragon 855+ με Adreno 640, 6GB μνήμη RAM, και τρέχει Android 11. Στα score έχουμε 757 πόντους στο Single-Core test και 2.678 πόντους στο Multi-Core test.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.