Την περασμένη εβδομάδα, η Samsung άρχισε να στέλνει προσκλήσεις για την εκδήλωση Unpacked που θα παρουσιαστεί το Galaxy Note 9. Η εικόνα της πρόσκλησης, είχε αφήσει ερωτηματικά, καθώς είχε επικεντρωθεί στο S Pen, υποδεικνύοντας μάλλον νέες λειτουργίες.

Τώρα έχουμε κάποια νέα σχετικά με τις πιθανές βελτιώσεις του S Pen. Σύμφωνα με τον Tipster, Ice Universe, ο οποίος έχει καλό ιστορικό στις διαρροές για την Samsung, η γραφίδα θα λειτουργήσει και ως φορητός ελεγκτής Bluetooth, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής καθώς και να ενεργοποιείτε έναν απομακρυσμένο αυτόματο χρονομετρητή μεγάλης εμβέλειας.

Λέει επίσης ότι ορισμένες δυνατότητες παιχνιδιών μπορεί να ενεργοποιηθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε σχετικά με την υποστήριξη Bluetooth στο S Pen. Μια πρόσφατη διαρροή το ανέφερε επίσης μαζί με άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής από απόσταση.

Επίσημα, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από τη Samsung σχετικά με τα χαρακτηριστικά του S Pen στο Galaxy Note 9, αλλά η αναμονή δεν είναι πολύ μεγάλη, καθώς το τηλέφωνο πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 9 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.