Το βασικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει την σειρά Galaxy Note με τις υπόλοιπες συσκευές είναι η ύπαρξη ενός καλοδουλεμένου S-Pen, που προσφέρει λειτουργίες που καμία άλλη συσκευή δεν μπορεί να προσφέρει. Τώρα νέες πληροφορίες έρχονται από τον leakster Ice Universe (@UniverseIce), που μας λέει πως το νέο S-Pen που θα έρθει με το Galaxy Note 9, είναι κάτι που αξίζει να περιμένουμε.

Οι φήμες θέλουν το S-Pen να υποστηρίζει Bluetooth φέτος, επιτρέποντας στους χρήστες να το χρησιμοποιούν σαν ασύρματο ηχείο. Αυτό σημαίνει πως το S-Pen θα φέρει μπαταρία που θα πρέπει να φορτίζει, οπότε το περιμένουμε την συσκευή να είναι λίγο πιο παχιά, σε σχέση με τον παρελθόν. Μια ακόμα πιθανότητα είναι πως το S-Pen θα έχει και μικρόφωνο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πραγματοποίηση κλήσεων, αρκεί να είμαστε κοντά στην συσκευή.

Ένα άλλο ενδιαφέρον σενάριο που έχει ακουστεί, είναι η χρήση του S-Pen ώστε να μπορούμε να “γράφουμε” κάτι σε χαρτί, θα μεταφέρεται στο κινητό. Βέβαια το S-Pen δεν έχει μελάνι, οπότε δεν έχει νόημα να γράψουμε κάτι σε χαρτί, αλλά αν έχουμε κάποια υλοποίηση σε αυτή τη βάση, θα πρέπει να την δούμε πιο αναλυτικά όταν αυτή ανακοινωθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε την 9η Αυγούστου, όπου και θα ανακοινωθεί το Galaxy Note 9. Μέχρι τότε θα έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για τις διαρροές που θα εμφανιστούν, ώστε να μάθουμε περισσότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.