Το φημολογούμενο Redmi Smart Band Pro μόλις ανακοινώθηκε, περίπου ένα χρόνο μετά το αρχικό Redmi Smart Band. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ωστόσο, η νέα έκδοση προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Smart Band Pro

Για αρχή, έχουμε ένα panel AMOLED 1,47 ιντσών με 450 nits μέγιστης φωτεινότητας και 282 ppi. Προστατεύεται από γυαλί 2,5D, ενώ το σώμα είναι κατασκευασμένο από έναν τύπο νάιλον με πλαστικό, ενισχυμένο με ίνες γυαλιού. Το λουράκι, φυσικά, είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη.

Η συσκευή υιοθετεί το συνηθισμένο επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και μετρητή καρδιακών παλμών PPG. Ένας αισθητήρας φωτός για την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης είναι επίσης διαθέσιμος. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους αισθητήρες, η συσκευή μπορεί να ανιχνεύσει περισσότερους από 110 τύπους προπονήσεων και 15 από αυτούς είναι επαγγελματικές λειτουργίες, σύμφωνα με τη Redmi. Η παρακολούθηση SpO2 (οξυγόνο στο αίμα) είναι επίσης στη λίστα των χαρακτηριστικών.

Διαθέτει μπαταρία 200 mAh που φορτίζει μέσω ενός μικρού μαγνητικού καλωδίου. Το Redmi Smart Band Pro θα προσφέρει 14 ημέρες μπαταρία υπό κανονική χρήση ή 20 ημέρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Όσον αφορά το Redmi Watch 2 Lite, αποτελεί μια υποδεέστερη έκδοση του αρχικού, και υιοθετεί έναν πιο τετράγωνο σχεδιασμό σε σύγκριση με το Band. Η οθόνη είναι LCD 1,55 ιντσών με ανάλυση 320 x 360px. Το ίδιο σύνολο αισθητήρων βρίσκεται στο εσωτερικό του εκτός από το GPS.

Η συσκευή διαθέτει μια μεγαλύτερη μπαταρία 262 mAh που θα κρατήσει ως και 10 ημέρες υπό κανονική χρήση ή 5 αν τη χρησιμοποιείτε συχνά. Σε λειτουργία GPS, το ρολόι μπορεί να λειτουργεί για 14 ώρες συνεχόμενα, κάτι που είναι επίσης ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Δυστυχώς, η Redmi δεν έχει μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα, οπότε αυτές θα αποκαλυφθούν αργότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.