Η Xiaomi προσφέρει πληθώρα τηλεφώνων στην αγορά σε έναν κατάλογο από τρεις εταιρείες, την ίδια, τη Redmi, και την Poco. Ανά τα χρόνια, ακολουθώντας τις προσταγές της αγοράς και της βιομηχανίας, έχει αυξήσει τα τηλέφωνα με OLED οθόνες, όμως συνεχίζει να βγάζει κάποια μοντέλα με LCD panel. Αυτό μπορεί να αλλάξει μετά την κυκλοφορία του Redmi Note 11T Pro.

Το στέλεχος της Xiaomi Group Zhang Yu ανέφερε ότι το 11T Pro θα μπορούσε να είναι το τελευταίο smartphone της κινέζικης κατασκευάστριας με LCD οθόνη. Ωστόσο, το κοινό προβάλει την αντίθεση του σε αυτή την απόφαση, κυρίως γιατί η χρήση των OLED οθονών θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος των οικονομικών μοντέλων της εταιρείας και των “θυγατρικών” της – κατά τα άλλα ανεξάρτητων εταιρειών.

Ωστόσο, ο Lu Weibing έχει κάνει ξεκάθαρο ότι η μετάβαση είναι αναπόφευκτη. Όπως έχει αναφέρει, πολλές από τις τεχνολογίες των OLED δεν μπορούν να περάσουν στις LCD. Επίσης, η αγορά και οι κατασκευαστές εγκαταλείπουν τις LCD και σύντομα δεν θα είναι δυνατή η χρήση τους σε εμπορικά προϊόντα. Οπότε, θα μπορούσε το Redmi Note 11T Pro και η DisplayMate A+ LCD οθόνη του να είναι το τέλος αυτών των panel για τη Xiaomi.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.