Η αναβίωση των τηλεφώνων της Palm αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το theverge.com σε σημερινό εκτενές του άρθρο, ωστόσο όμως δεν θα προσφέρουν την μαγεία των τηλεφώνων της Palm που γνωρίσαμε τις προηγούμενες δεκαετίες.

To AndroidPolice πρόσφατα διαπίστωσε ότι μια συσκευή με την κωδική ονομασία PVG100 , της Palm Venture Group που πλέον ανήκει στην TLC, πέρασε από πιστοποίηση τον προηγούμενο μήνα από την FCC. Αν και δεν αποκαλύπτονται πολλά πράγματα όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίζουμε τα εξής: Πρώτον, ότι θα καταφθάσει με Android 8.1 Oreo, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και δεύτερον ότι θα υποστηρίζει μόνο 2.4GHz Wi-Fi και όχι τα πιο γρήγορα 5GHz δίκτυα.

Δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο, ωστόσο μένουν να απαντηθούν δυο καίρια ερωτήματα. Θα έχουμε δηλαδή την ευκαιρία να γνωρίσουμε ξανά το φυσικό πληκτρολόγιο και τη συνολική μαγεία που συνόδευαν τις συσκευές της Palm, ή απλά θα δούμε ένα γενικό smartphone με την ονομασία της Palm σε αυτό, που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τη νοσταλγία των φανατικών οπαδών;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.