Η Realme παρουσίασε επίσημα την 240W τεχνολογία φόρτισης που μπαίνει σε μαζική παραγωγή, είναι η ταχύτερη στον κόσμο, προσφέρει πλήρη φόρτιση σε ελάχιστα λεπτά, και αγγίζει τα όρια του USB-C.

Όπως αναφέρει εταιρεία χρησιμοποιεί ένα τριπλό 100W παράλληλο σχεδιασμό φόρτισης και προσφέρει 10V 24A έξοδο και 20V 12A είσοδο. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο φορτιστής έχει απόδοση μετατροπής φόρτισης έως 98,5%.

Η 240W φόρτιση της Realme χρησιμοποιεί έναν GaN προσαρμογέα που προσφέρει πυκνότητα ισχύος 2.34W/CC, την υψηλότερη στη βιομηχανία. Παρά την αύξηση της αναλογίας, ο φορτιστής είναι μόλις 5% μεγαλύτερος από τον 150W.

Ο φορτιστής έχει μία USB-C και έρχεται με το δικό του προσαρμοσμένο 12A καλώδιο φόρτισης που κατασκευάζεται με τη χρήση 21AWG νήματα χαλκού, τα οποία είναι τα μεγαλύτερα της βιομηχανίας.

Αυτές οι νέες προδιαγραφές αυξάνουν τη φέρουσα ικανότητα του καλωδίου κατα 20% σε σύγκριση με προηγούμενες γενιές. Επίσης, το 240W πρωτόκολλο της Realme υποστηρίζει 65W PD, QC, και VOOC πρωτόκολλα.

Το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας, και γενικότερα της βιομηχανίας, που θα υποστηρίζει την νέα τεχνολογία φόρτισης θα είναι το Realme GT Neo 5 που θα κάνει ντεμπούτο τον Φεβρουάριο.

Το τηλέφωνο έχει 13 ενσωματωμένους αισθητήρες θερμότητας, υποστήριξη από PS3 πυρίμαχο σχεδιασμό, σύστημα ελέγχου ασφάλειας σε πραγματικό χρόνο, και το μεγαλύτερο υλικό απαγωγής θερμότητας γραφενίου με εμβαδό 6.580mm2.

Επιπλέον, η Realme ισχυρίζεται ότι το GT Neo 5 θα διατηρεί πάνω από το 80% της υγείας της μπαταρίας του μετά από 1.600 και πλέον κύκλους φόρτισης με την 240W τεχνολογία της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.