Το Realme 9 4G θα είναι το δεύτερο τηλέφωνο της εταιρείας με αισθητήρα 108MP, μετά το 8 Pro. Ωστόσο, το Realme 8 Pro χρησιμοποίησε τον παλαιότερο ISOCELL HM2, ενώ το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί το ολοκαίνουργιο αισθητήρα HM6 της Samsung.

Η κινέζικη εταιρεία θα προωθήσει το τηλέφωνο με το tag “ProLight” και όπως εξηγεί, ο ISOCELL HM6 χρησιμοποιεί μια νέα διάταξη NonaPixel Plus (3×3 binning), η οποία σε συνδυασμό με άλλες βελτιώσεις θα αυξήσει την ικανότητα συλλογής φωτός του αισθητήρα κατά 123% σε σύγκριση με τον HM2.

Με βάση τις εσωτερικές δοκιμές, η Realme λέει ότι η νέα κάμερα παράγει φωτεινότερες φωτογραφίες με καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων κατά τη λήψη σε χαμηλό φωτισμό. Το Realme 9 4G θα χρησιμοποιεί επίσης τη δυνατότητα “ultra-zoom” που είναι ενσωματωμένη στον αισθητήρα HM6 για ζουμ χωρίς απώλειες με την κύρια κάμερα.

Η Samsung δεν έχει ακόμη αποκαλύψει επίσημα τον νέο αισθητήρα ISOCELL HM6 και το 9 4G – που επίσης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα τον χρησιμοποιήσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.