Η Realme εισήχθη στην αγορά της Ευρώπης νωρίτερα φέτος και έχει διαθέσει αρκετές συσκευές από τότε. Το Reame 5 είναι ένα smartphone που προς το παρόν δεν έχει καταφθάσει στην Ευρώπη, ωστόσο σήμερα έχουμε τις επίσημες ημερομηνίες. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Realme 5 θα αποκαλυφθεί στην Ευρώπη στα πλαίσια της Black Friday σε μια promotional τιμή των 159 ευρώ. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στα 169 ευρώ μετά τις 2 Δεκεμβρίου.

Με τη νέα συσκευή ο χρήστης θα αποκτήσει ένα Snapdragon 665 smartphone, με 4GB RAM και 128GB storage, μια οθόνη των 6.5 ιντσών HD+ με εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας και μια μπαταρία 5.000 mAh με 10w fast charging. Το RealMe 5 επίσης περιλαμβάνει μια τετραπλή κάμερα, αποτελούμενη από έναν κύριο αισθητήρα των 12MP, μια των 8MP ultrawide, μια των 2MP portrait και μια των 2MP macro camera. Άλλα χαρακτηριστικά είναι ο σαρωτής αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, το Android Pie, ένα 3.5mm port και ένα micro USB.

Το Realme 5 χτυπά την άλλη οικονομική πρόταση της Xiaomi, το Xiaomi Redmi Note 8T το οποίο στην Ισπανία  κοστίζει και χαμηλότερα από την πρόταση της Xiaomi. Και οι δυο συσκευές εξοπλίζονται με Snapdragon 665, τέσσερις κάμερες, αλλά η συσκευή της Realme προσφέρει περισσότερη RAM και αποθηκευτικό χώρο για την τιμή στην οποία γίνεται διαθέσιμη, όπως και μεγαλύτερη μπαταρία. Από την άλλη μεριά βέβαια, η πρόταση της Xiaomi προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το Realme 5, όπως USB C συνδεσιμότητα, NFC, γρήγορο φορτιστή, μια κύρια κάμερα υψηλότερης ανάλυσης και μια οθόνη υψηλότερης ανάλυσης.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρήστης ανεξάρτητα από πιο smartphone θα επιλέξει σίγουρα θα μείνει ικανοποιημένος. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δυο brands θα οδηγήσει σε ακόμη καλύτερες συσκευές μέσα στο 2020. Μπορείς να δεις το listing για την Ευρώπη, στο επίσημο site της Realme.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.