Η Mediatek ήδη μας προετοιμάζει για την άφιξη του πρώτου 4nm smartphone chipset και αν το video που συνοδεύει το teasing δεν αναφέρει κάτι περισσότερο από το γεγονός ότι απλά είναι η πρώτη, οι πληροφορίες τη θέλουν ήδη να έχει βρει τους πρώτους πελάτες.

Η Vivo είναι μια από αυτούς και ένα από τα τηλέφωνα της έγινε η πρώτη Android συσκευή που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο points στο AnTuTu. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο τη σειράς Vivo X series, με το chip να είναι το Dimensity 2000, ενώ το σκορ των 1,002,220 points επιβεβαιώνεται τόσο από τον Ice Universe όσο και τον Digital Chat Station.

Όπως σημειώνει το gsmarena.com, αυτή τη στιγμή το κορυφαίο Android smartphone, το Red Magic 6 με Snapdragon 888 σημείωσε 858.734. Μόνο τα iPad Pros με M1 επεξεργαστή έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο. Το video αναφέρει μόνο ασαφείς υποσχέσεις για εξαιρετική μπαταρία και επιδόσεις, αλλά ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν την Mediatek να έχει εξασφαλίσει τη δημιουργία 4nm chips με την TSMC, σε αντίθεση με την Qualcomm και την Samsung, που και οι δυο θα χρησιμοποιούν τα 4nm της τελευταίας. Ο Dimensity 2000 θα διαθέτει έναν Cortex X2 πυρήνα στα 3.0GHz, τρεις Cortex A710 και τέσσερις A510.

Όλοι οι κατασκευαστές που θα υποστηρίξουν ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του Android 12

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.