Η Xiaomi είναι ένας από τους κατασκευαστές που θα κυκλοφορήσουν foldable smartphones μέσα στο 2021. Το πρώτο αναδιπλούμενο αναμένεται να ανήκει στη σειρά των Mi MIX και νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι θα ονομάζεται Mi MIX 4 Pro Max.

Ο γνωστός insider της βιομηχανίας οθονών Ross Young αποκάλυψε το όνομα του foldable smartphone και είπε ότι ο προμηθευτής της οθόνης θα είναι η China Star Optoelectronics Technology (CSOT) – η θυγατρική εταιρεία οθονών της TCL – και όχι η Samsung Display που ανέφεραν παλιότερες αναφορές.

Ο Young συμπλήρωσε ότι η Samsung Display θα προμηθεύσει όντως τη Xiaomi με οθόνες, αλλά θα είναι για ένα in-folding smartphone που θα ανακοινώσει μέσα στο έτος. Πολύ απλά λοιπόν επιβεβαίωσε ότι το Mi MIX 4 Pro Max θα διπλώνει προς τα έξω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.