Επιτέλους. Ένα πακέτο 200GB στη καρτοκινητή αλλά αρκετά ακριβό. Είμασταν η σελίδα η οποία φωνάζει συνέχεια για την έλλειψη ικανοποιητικών πακέτων με αρκετά GB το μήνα στη καρτοκινητή. Ναι μπορεί να έχουμε τα εβδομαδιαίο πακέτα τα οποίο μας προσφέρουν απεριόριστα GB για 7 ημέρες, όσοι πάροχοι τα έχουν διατηρήσει αλλά και πάλι θα πρέπει να βρίσκεσαι στη διαδικασία να τα ενεργοποιείς κάθε εβδομάδα.

Με το νέο πακέτο του Vodafone CU για πρώτη ίσως φορά έχεις 200GB internet και απεριόριστα λεπτά προς όλους με 27 ευρώ το μήνα. Η τιμή, κατά την άποψή μας είναι τραγικά υψηλή για καρτοκινητή. Αν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο πριν λήξει τότε τα υπολειπόμενα λεπτά, sms και MBs διατηρούνται στο υπόλοιπο σου.

Δεν είναι απεριόριστο, είναι ακριβό, ωστόσο αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς μηνιαία πακέτα με ικανοποιητικό όγκο. Άντε και στα απεριόριστα σύντομα.

Τα νέα πακέτα MeApOla του Vodafone CU: Internet ως 200GB

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε συμβόλαιο η κόκκινη δίνει απεριόριστη επικοινωνία (ομιλία Ίντερνετ Φουλ ταχύτητα) σε καλύτερη τιμή…

  2. Giga Boost 200GB με 19,90€ σε Giga Wifi on the Spot, που πάλι είναι ακριβό. Γιατί να δώσω 27€; για να πάρω λεπτά ομιλίας που δεν ενδιαφέρεται κανείς πια; ή για να διατηρήσω το υπόλοιπο;
    Δε μας παρατάς ρε VF.

  3. Τώρα τι να πω ζητάτε πολλά GB σε καρτοκινητη και μάλιστα φθηνά πακέτα αν είναι έτσι τότε θα οδηγηθεί σε πτώχευση η κάθε εταιρία, τότε γιατί να υπάρχουν συμβόλαια αν είναι όλοι να το γυρίσουν σε καρτοκινητη. Σκέφτεται κανένας πρώτου ζητήσει ότι του κατέβει στο κεφάλι?

  4. Και εφόσον μιλάμε για την Vodafone υπάρχει πακέτο με απεριόριστα όλα με 27 ευρώ και αν έχεις και την σταθερή 25 ευρώ. Αντί λοιπόν να πληρώσω τόσα στην καρτοκινητη και κάθε μήνα να βάζω κάρτα προτιμώ το συμβόλαιο. Και πιο οικονομικό και έξτρα έκπτωση στο σταθερό μου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.