Αποφασίσαμε να εμπλουτίσουμε λίγο περισσότερο την ενότητα της Τηλεόρασης, εδώ στο techmaniacs.gr και ανάλογα το ενδιαφέρον θα κινηθούμε. Η αρχή της προσπάθειας εμπλουτισμού γίνεται με το εν λόγω άρθρο. Η επόμενη ταινία στο δημοφιλές  “Fast & Furious” franchise, “F9: The Fast Saga,” είναι γεγονός και σήμερα δημοσιεύεται το πρώτο trailer.

Σε αυτήν, δεν έχουμε τον Hobbs (Dwayne Johnson) ή τον Shaw (Jason Statham) αλλά τον Vin Diesel να επιστρέφει σαν τον Dominic Toretto, ένας εγκληματίας και πρώην οδηγός αγώνων, να έχει πλέον “συνταξιοδοτηθεί” και να επιλέγει μια πιο ήσυχη ζωή μαζί με την γυναίκα του, Letty (Michelle Rodriguez) και τον γιο τους, Brian.

Προκειμένου να εξισορροπήσουν την απουσία του Johnson, η παραγωγή έχει προσθέσει στο cast τον John Cena στο ρόλο του Jakob, τον αδερφό του Dominic, ο οποίος περιγράφεται ως κλέφτης με master, δολοφόνος και οδηγός υψηλών ικανοτήτων, που στέλνεται από την Cipher (Charlize Theron) να σκοτώσει τον αδερφό του. Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Justin Lin, για πρώτη φορά από το Fast & Furious 6. Το “F9: The Fast Saga” καταφθάνει στις 22 Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.