Ο γνωστός Ice Universe επιστρέφει ξανά με ένα σημαντικό leak όσον αφορά το Galaxy S23 Ultra. Πρόκειται για ένα δείγμα από την κάμερα των 200MP, τον αισθητήρα HP2 που θα βρίσκεται εντός του Galaxy S23 Ultra.  Ωστόσο, δεν είναι ένα συνηθισμένο δείγμα, καθώς πρόκειται για ένα 12X crop της κύριας φωτογραφίας.

Όπως εξηγεί το phonearena.com: Αν προσπαθήσει κάποιος να λάβει μια κανονική φωτογραφία με το ίδιο framing σε οποιοδήποτε από τα παλαιότερα Galaxy Ultra της Samsung, η κάμερα θα μετέβαινε στην 10x optical zoom periscope, βελτιώνοντας την ευκρίνεια και το επίπεδο λεπτομέρειας. Ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο εδώ. Η κύρια κάμερα χρησιμοποιήθηκε στη λήψη της φωτογραφίας και στη συνέχεια έγινε zoom 12 φορές στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Ice Universe σε επόμενο tweet του μάλιστα, αναφέρει την άποψή του ότι οι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από την 200MP κάμερα με τον HP2 αισθητήρα, είναι εντελώς διαφορετικές από εκείνες των HP1, HP3 και HM! και HM3, με τις φωτογραφίες να είναι φυσικές χωρίς πολλά δείγματα processing.

Το Samsung Galaxy S23 ultra εξοπλίζεται με μια κύρια κάμερα 200MP, με 1/1.13″ ISOCELL HP2 μια μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με την 108MP του S22 Ultra, ενώ χρησιμοποιεί pixel binning, δεν πρόκειται να σου δίνει 200MP φωτογραφίες εκ προεπιλογής.

Οι τιμές των Galaxy S23 και Galaxy S23 Ultra στην Ελλάδα

s23 ultra sample

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.