Τρεις ημέρες έμειναν για την ημέρα παρουσίασης των Samsung Galaxy S21 και παρόλο που όλοι ασχολούνται με τα επερχόμενα flagships της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, το LetsGoDigital δημιούργησε το πρώτο concept render του Samsung Galaxy Z Flip 3.

Εσωτερικά το Galaxy Z Flip 3 έχει εύκαμπτη οθόνη με κεντρικό punch hole στο πάνω μέρος και μέτρια bezels. Το κουμπιά της έντασης και απενεργοποίησης είναι στη δεξιά μεριά, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι πλευρικός.

Samsung Galaxy Z Flip 3 concept render

Από την εξωτερική μεριά βλέπουμε μόνο το ένα τμήμα, γιατί λογικά το άλλο θα είναι κενό. Στην “πρόσοψη” του Galaxy Z Flip 3 υπάρχει μία μεγάλη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, για την εμφάνιση ειδοποιήσεων, ενδεχομένως τη λήψη selfie φωτογραφιών, και τα λοιπά.

Το LetsGoDigital φαντάστηκε ότι το Galaxy Z Flip 3 θα έχει module καμερών ίδιο με αυτό των Samsung Galaxy S21, και εδώ που τα λέμε “Γιατί όχι;” είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Το concept της ιστοσελίδας είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Μένει μόνο να περιμένουμε τα leaks που θα αποκαλύψουν κατά πόσο πλησιάζει στην πραγματικότητα.

Samsung Galaxy Z Flip 3 concept render

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.