Το Galaxy A50 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του νωρίτερα φέτος και αποδείχθηκε ως λαμπρή εμπορική επιτυχία και αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις smartphones παγκοσμίως. Πλέον η Samsung ετοιμάζει τον διάδοχό του, ο οποίος πλέον διέρρευσε στο πρώτο του επίσημο press render.

Λίγες εβδομάδες μετά τα πρώτα CAD renders, ο Evan Blass δημοσιεύει το πρώτο επίσημο press render του Samsung Galaxy A51, το οποίο μας παρουσιάζει το ριζικά ανανεωμένο μπροστινό panel της συσκευής και ειδικότερα τη νέα Infinity O οθόνη. Σε σύγκριση με το 6.4 ιντσών notched panel που συμπεριλήφθηκε στο galaxy A50, η νέα οθόνη των 6.5 ιντσών διαθέτει πιο μικρά bezels και πιο μικρό chin. Επιπροσθέτως, η παρουσία της οπής βοηθά στη δημιουργία ενός πιο premium look παρόμοιο με του Galaxy Note 10.

Δυστυχώς μια press φωτογραφία από την πίσω πλευρά της συσκευής δεν έχουμε ακόμη στη διάθεσή μας, αν και οι μέχρι τώρα φήμες το θέλουν να εξοπλίζεται με ένα ορθογώνιο camera module. Θα στεγάζει τέσσερις κάμερες, συμπεριλαμβανομένης μιας wide angle, ενός depth sensor αισθητήρα και μιας 2x telephoto zoom κάμερας. Θα διαθέτει μπαταρία 4.000 mAh, Exynos 9611, 4GB RAM και 128GB χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.