Η πρώτη stable έκδοση του Android 11 πλησιάζει και φυσικά όλοι μας θέλουμε να το γνωρίσουμε. Δυστυχώς όμως, για πολλούς από εμάς θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα νέα χαρακτηριστικά που αυτή προσθέτει. Όμως πολλά τρίτα apps ήδη έχουν ξεκινήσει να διαθέτουν ορισμένα features που θα βρεις σε νεότερες εκδόσεις του Android και για παλαιότερες συσκευές. Πιο συγκεκριμένα, ένα app που αποκαλείται Power Shade, φέρνει το νέο media controls UI σε οποιαδήποτε Android συσκευή.

Ειδικότερα, πρόκειται για μια εφαρμογή, που σου προσφέρει πλήθος επιλογών παραμετροποιήσεων για την εξατομίκευση του notification shade της συσκευής σου. Το app προσφέρει τις εξής δυνατότητες:

  • παραμετροποίηση του χρώματος
  • custom backgrounds
  • notification card themes
  • προηγμένες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων
  • αυτόματη ομαδοποίηση των notifications και πολλά άλλα.

Με την τελευταία και πιο πρόσφατη ενημέρωση, η εφαρμογή σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το νέο media controls UI σε οποιαδήποτε Android συσκευή, με υποστήριξη για όλους τους music players. Όπως μπορείς να παρατήσεις από τα screenshots, το Power Shade app σου επιτρέπει να προσθέσεις ένα dedicated media controls UI στο notification shade. Το UI σου επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό της αναπαραγωγής πολυμέσων στο background και επίσης περιλαμβάνει και ένα πλήκτρο για να σου δώσει τη δυνατότητα να αλλάξεις την συσκευή εξόδου.

Είναι διαθέσιμο εδώ στο Play Store

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.