Η σειρά M της Poco έχει γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές budget smartphones. Το τελευταίο μοντέλο της σειράς είναι το M3 Pro 5G και, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα τον διάδοχο του, το Poco M4 Pro 5G.

Σύμφωνα με tipsters, το επερχόμενο τηλέφωνο της εταιρείας είναι το M4 Pro 5G και έχει λάβει ήδη πιστοποίηση από τις EEC, 3C, και TENAA. Η συσκευή έχει εμφανιστεί ακόμα και στη βάση της IMEI. Ο κωδικός μοντέλου είναι 21091116AG για τη global έκδοση και 21091116AC για την κινέζικη έκδοση.

Μέχρι πρόσφατα ξέραμε ότι το Poco M4 Pro 5G υποστηρίζει 33W γρήγορη φόρτιση και έχει επεξεργαστή της MediaTek. Αργότερα το τηλέφωνο πέρασε από την FCC και μάθαμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες. Αρχικά, υποστηρίζει GSM, WCDMA, LTE, 5G (N77, N78), 5GHZ Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GNSS, και FM με χρήση ακουστικών ως κεραία, άρα έχει 3.5mm θύρα.

Εκτός από τη συνδεσιμότητα, η FCC αποκάλυψε ότι το M4 Pro 5G θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον δύο εκδόσεις, μία με 4GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο και μία με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Στα τελευταία νέα έχουμε ότι το Poco M4 Pro 5G πέρασε και από το Geekbench. Η καταχώρηση αφορά την κινέζικη έκδοση και επιβεβαιώνει τον επεξεργαστή. Όντως το τηλέφωνο θα έχει SoC της MediaTek και συγκεκριμένα τον Dimensity 700. Επίσης, η καταχώρηση αποκαλύπτει την ύπαρξη έκδοσης με 8GB μνήμη RAM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.