Το Poco F2 Pro ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες από την Xiaomi και είναι ένα από τα φθηνότερα flagship smartphones του 2020. Αλλά και ακόμη και πριν το επίσημα λανσάρισμά του πολλοί χρήστες κατέκριναν τη συσκευή για το γεγονός ότι αποτελούσε ένα rebrand του Redmi K30 Pro. Δεν υπάρχει κάτι κακό στο rebrand, κάθε εταιρεία το κάνει για πολλούς λόγους, όπως επέκταση σε νέες αγορές. Ωστόσο όμως δεν έχει τη μαγεία εκείνη που χαρακτήριζε το πρώτο Poco, το Poco f1.

Το Poco F1 είχε καταφέρει να κλέψει τις καρδιές μας και είχε πετύχει να δώσει στη Xiaomi τον τίτλο της δημιουργίας του πιο φθηνού Snapdragon 845 smartphone της χρονιάς. Δεν υπήρχαν άλλες συσκευές τέτοιες και δεν μπορούσες να ζητήσεις κάτι περισσότερο στα 300 δολάρια περίπου. Ωστόσο, δεν έχει την ίδια μαγεία το Poco F2 Pro. Αποτελεί Pocophone μόνο στο όνομα αν και αποτελεί ένα από τα πιο high end smartphones του 2020. Το F2 Pro με τιμή 499 ευρώ, απέχει αρκετά από την εξαιρετική τιμή που κυκλοφόρησε το F1, ωστόσο όμως η flagship κατηγορία δέχεται μια σημαντική αύξηση τιμών το 2020, με την κυριότερη αιτία να αποτελεί ο Snapdragon 865.

Από την άλλη θα πρέπει να σημειωθεί το εξής: Μεγάλο μέρος του κόσμου θυμάται έντονα τα killer χαρακτηριστικά του Poco F1, ωστόσο τείνει να ξεχνά τις παραχωρήσεις που είχαν γίνει για να πετύχει την χαμηλή τιμή, ιδίως στο σώμα.

με πληροφορίες και από androidauthority

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.