Αν και το OnePlus 6T συνεχίζει να θεωρείται ως μια εξαιρετικά προσιτή και vfm πρόταση κατά τα δυτικά πρότυπα, το Poco F1 εντυπωσιακά κατορθώνει να το υποτιμήσει στην Ινδία. Παρά την χαμηλότερη τιμή, το πρώτο Poco-branded smartphone, προσφέρει ένα πλήθος χαρακτηριστικών που θεωρείται ότι του δίνουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το OnePlus 6T.

Μιλάμε για τα ίδια 6GB RAM (σε ένα entry level configuration), τον ίδιο Snapdragon 845, μια λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και όλα αυτά στα 230 δολάρια. Το OnePlus 6T ξεκινά από τα 515 δολάρια στη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά smartphone συσκευών, ενώ το Poco F1 πωλείται μόλις έναντι 285 δολαρίων για τα 6GB RAM και 64GB storage.

Το Poco F1 έχει επιπροσθέτως ένα headphone jack, σε σχέση με το OnePlus 6T που δεν έχει. Πάντως, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που λαμβάνει κάποιος υπόψη πριν προβεί στην αγορά ενός smartphone. Το OnePlus 6T έρχεται για παράδειγμα με μια όμορφη εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας, ενώ το Poco F1 με ένα extra-wide display cutout. Πάντως, αυτή η διαφημιστική καμπάνια της Poco είναι εύστοχη, ενώ είχε μοιράσει και πριν από μερικές ημέρες κάποια κουμπιουτεράκια κατά τη διάρκεια ενός event στα πλαίσια της παρουσίασης του OnePlus 6T, ώστε οι άνθρωποι να μπορέσουν να κάνουν τους υπολογισμούς (#do the math).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.