Αυτό ακριβώς είναι το πόρισμα των δοκιμών του ανεξάρτητου εργαστηρίου γνωστό ως Av Test χαρακτηρίζοντας το Windows Defender ως το καλύτερο antivirus πρόγραμμα για τον οικιακό χρήστη. Και αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, είναι ότι σε αντίθεση με άλλες εναλλακτικές λύσεις, η πρόταση της Microsoft που έρχεται προεγκατεστημένη στα Windows 10, είναι εντελώς δωρεάν.

Τα τρία άλλα προιόντα με τα οποία ανταγωνίστηκε για τις κορυφαίες θέσεις, ήταν το F-Secure SAFE, Kaspersky Internet Security και Norton Security, τα οποία σημείωσαν και τα τρία συνολικό σκορ 18 (6 για κάθε μια από τις τρεις κατηγορίες). Όσον αφορά στην κατηγορία των δωρεάν antivirus, τα AVG και Avast δεν απείχαν πολύ, με 17.5 στα 18 σκορ. Ο Brad Anderson, corporate vice president του τμήματος Microsoft 365, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτήν την εξέλιξη και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να μας επισημάνει την επιτυχία του προιόντος της εταιρείας στην οποία εργάζεται στα social media.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει, ότι το Windows Defender χρησιμοποιείται πλέον από περισσότερα από 500 εκατομμύρια PCs, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ίδιας της εταιρείας. Η αλήθεια είναι ότι το Windows Defender είναι ένα πολύ απλό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να χειριστεί ακόμη και ο πιο αρχάριος χρήστης και αν δεν θέλεις να πληρώσεις για κάτι άλλο, μπορείς άνετα α πορευθείς με την εσνωματωμένη στα Windows 10 λύση της εταιρείας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού είναι το καλύτερο, για ποιο λόγο το εν λόγω antivirus σταμάτησε να δουλεύει σ’ εμένα και δεν υπάρχει τρόπος να ξεκινήσει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.