Η Microsoft υποσχέθηκε να σταματήσει την εγκατάσταση unstable ενημερώσεων όταν θα πίεζες το πλήκτρο Έλεγχος για ενημερώσεις στα Windows 10 και πλέον επιτέλους το κάνουν. Αντί να προβαίνουν στην αυτόματη εγκατάσταση τέτοιων ενημερώσεων, τα Windows σου δίνουν πλέον ένα πλήκτρο Download and Install now.

Πριν από μερικούς μήνες σας είχαμε προειδοποιήσει ότι το να πιέζεις πάνω στο πλήκτρο Έλεγχος για ενημερώσεις, συχνά προέβαινε και στην εγκατάσταση unstable updates. Η Microsoft μάλιστα, είχε ενημερώσει σε επίσημη δημοσίευση στο blog της για κάτι τέτοιο. Δυστυχώς όμως, ο μέσος χρήστης δεν θα είχε την ευκαιρία να το διαβάσει.

Η Microsoft ανακοίνωσε τον Απρίλιο σημαντικές αλλαγές στο Windows Update και στον τρόπο που αυτό εγκαθιστά ενημερώσεις. Αντί να προβαίνει στην αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων, τα Windows θα τις εμφάνιζαν σαν προαιρετικές στην εφαρμογή των ρυθμίσεων των Windows 10. Το Windows Update panel θα έχει πλέον έναν σύνδεσμο download and install, όταν αυτές οι λιγότερο σταθερές ενημερώσεις γίνουν διαθέσιμες.

Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι αρχίζουν ήδη και βλέπουν το συγκεκριμένο interface. Το “Additional updates available” section, συγκεκριμένα, έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του. Να σημειώσουμε ότι αναφερόμαστε σε PCs που τρέχουν το May 2019 update γνωστό και ως 1903.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.