Σε μια προσπάθεια να σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες συμβατές εφαρμογές για όλες τις Android και Wear OS συσκευές, το Play Store έχει πλέον ένα νέο φίλτρο αναζήτησης. Θα σε βοηθήσει να βρεις συμβατές εφαρμογές για όλες τις συσκευές που έχεις συνδεδεμένες στο λογαριασμό σου. Ας γίνουμε όμως λίγο πιο συγκεκριμένοι.

Το νέο φίλτρο αναζήτησης θα εμφανίζεται όταν πληκτρολογείς έναν όρο και θα θελήσετε να προχωρήσετε σε πιο συνοπτικές και στοχευμένες ενότητες. Θεωρώντας ως δεδομένο ότι θα έχεις τις Wear OS και Android TV συσκευές σου συνδεδεμένες στο λογαριασμό σου, θα δεις ένα dropdown toggle  ακριβώς κάτω από το πεδίο αναζήτησης το οποίο θα μπορεί να επεκταθεί. Εκεί θα βρεις τρεις επιλογές. “This device,” (Αυτή η συσκευή) “Android TV” και “Watch”. Το πρώτο αναφέρεται σε μια Android συσκευή ή ένα τablet και το Watch αναφέρεται σε οποιοδήποτε Wear OS συσκευή.

Όπως σημειώνει το 9to5google, για να εμφανιστεί αυτή η επιλογή, θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια αναζήτηση κειμένου. Για παράδειγμα, η αναζήτηση για “YouTube Music” και το πάτημα για την αυτόματη συμπλήρωση θα σας μεταφέρει απευθείας στο listing της εφαρμογής στο Play Store.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.