Στην αγορά των λευκών συσκευών μπαίνει δυναμικά το Πλαίσιο, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας εποχής για την εταιρία. Την κορδέλα έκοψε ο Κώστας Γεράρδος, στο ολοκαίνουριο κατάστημα στην Πέτρου Ράλλη, στο Ρέντη, το βράδυ της 26ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της “Πλαίσιο”, χρειάστηκαν πέντε με έξι χρόνια και 15 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί η επέκταση της εταιρίας στις λευκές συσκευές.

Συγκεκριμένα, σε πέντε από τα εικοσιτέσσερα καταστήματα της αλυσίδας (Πέτρου Ράλλη, Δάφνη, Μεταμόρφωση, Αγία Παρασκευή, Καλαμαριά), θα διαθέτονται στο κοινό λευκές συσκευές, όπως επίσης και μέσω της ιστοσελίδας www.plaisio.gr.

Τα νέα καταστήματα θα συνδυάζουν την παραδοσιακή τεχνολογία που γνωρίσαμε στο πλαίσιο, με το έξυπνο σπίτι και τις πλέον τεχνολογικά εξελιγμένες ηλεκτρικές συσκευές.

«Παράλληλα, υλοποιήσαμε και μία πολύ σοβαρή υποδομή. Στήσαμε ένα logistic center 10.000 τ.μ. και δημιουργήσαμε μία νέα Ακαδημία εκπαίδευσης μόνο για τα ηλεκτρικά και, έτσι, οι εργαζόμενοι πέρασαν από βιωματική εκπαίδευση. Θεωρούμε ότι θα δώσουμε μία νέα εμπειρία και έναν ενωμένο κόσμο τεχνολογίας και ηλεκτρικών συσκευών ως έναν νέο τρόπο ζωής» σημείωσε ο Κ. Γεράρδος.

Σύμφωνα με την εταιρία, η τεχνολογία πλέον ενσωματώνεται στις οικιακές συσκευές σε μεγάλο βαθμό, οπότε το Πλαίσιο δεν μπορούσε να το αγνοήσει, αφού αυτή θα είναι βάση για το έξυπνο σπίτι του μέλλοντος. Μάλιστα η εταιρία θεωρεί πως τώρα είναι σωστή συγκυρία για να επενδύσει στον κλάδο των λευκών συσκευών, ώστε να δημιουργήσει ένα νέο κύμα.

Εμείς, κατά την ξενάγησή μας στο κατάστημα της Πέτρου Ράλλη, βρήκαμε πολλά ενδιαφέροντα οικιακά προϊόντα, που δένουν την τεχνολογία με τις οικιακές μας ανάγκες, περισσότερο από ποτέ. Μάλιστα στον χώρο λειτουργεί και demo έξυπνου σπιτιού, όπου μπορείς να κάνεις τα πάντα χωρίς να σηκωθείς καν από τον καναπέ σου, είτε μέσω του κινητού σου, είτε μέσω φωνητικών εντολών. Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα της Πέτρου Ράλλη, στο Ρέντη, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα μια βόλτα, για να δείτε και εσείς πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία στις λευκές συσκευές και πόσο πιο εύκολη μπορεί να κάνει την ζωή σας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.