Η σειρά Xiaomi Redmi A series αποτελεί την πιο οικονομική smartphone οικογένεια της εταιρείας και αναμένεται να μεγαλώσει και άλλο. Ο λόγος, για το Redmi A3 το οποίο θα καταφθάσει με 6.71 ιντσών οθόνη.

xiaomi redmi a3

Το Redmi A3 θα είναι το πρώτο που θα έρθει με υψηλό refresh rate της τάξεως των 90Hz. Σε πολλά μέρη του κόσμου το Redmi A2 το είδαμε για μόλις 70 ευρώ κατά το λανσάρισμα. Η συσκευή θα καταφθάσει με 128GB αποθηκευτικό χώρο και 4GB RAM.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι το camera bump το οποίο παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με εκείνο που συναντάμε στο Xiaomi 13 Ultra. Μην περιμένεις όμως να στεγάσει μια κάμερα σαν του Ultra. Θα είναι απλά μια κάμερα για τα βασικά και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι περισσότερο. Δεν γνωρίζουμε κάτι για την τιμή ή την διαθεσιμότητα, αλλά αναμένεται να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.