Τα προϊόντα της Fairphone είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν και με γνώμονα την επισκευασιμότητα. Το Fairphone 5 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, πληροί όλες τις προϋποθέσεις σύμφωνα με το iFixit, το οποίο εξέτασε το βιώσιμο κινητό δίνοντάς του βαθμολογία 10/10 για τη δυνατότητα επισκευής.

Το Fairphone 5 ανοίγει εξαιρετικά εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να θερμάνετε το πίσω μέρος ή να προσπαθήσετε να αποσπάσετε γυάλινα στοιχεία – απλά αποσπάτε τα καλύμματα και είστε έτοιμοι να αντικαταστήσετε τη μπαταρία. Παρά το αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα, το smartphone εξακολουθεί να διαθέτει επίπεδο προστασίας IP55 κατά της εισόδου από σκόνη και νερό.

Fairphone 5 iFixit 10

Αν προχωρήσετε βαθύτερα, αποκαλύπτεται περισσότερο ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του Fairphone 5 και κατά πόσο στοχεύει στην επισκευασιμότητα. Υπάρχουν εύκολα αφαιρούμενες μονάδες συνδέσμων, αισθητήρες κάμερας που αντικαθίστανται μεμονωμένα, και επισημασμένες ετικέτες καλωδίων και εξαρτημάτων που βοηθούν τους χρήστες να καθοδηγούνται κατά τη διάρκεια των επισκευών.

Fairphone 5 iFixit 10

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.