Όπως έχει γίνει γνωστό, η Apple στην επερχόμενη οικογένεια των iPhone 15 θα εγκαταλείψει τελείως τη θύρα Lightning που χρησιμοποιείται για τη φόρτιση και τη μεταφορά δεδομένων για ένα USB C. Σήμερα ωστόσο δημοσιεύονται φωτογραφίες που ίσως μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες για τα εξαρτήματα φόρτισης.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα 3LD3 chip που έχει δημιουργηθεί από την Apple. Ο Majin Bu που δημοσιεύει τις φωτογραφίες δεν είναι σίγουρος για τη λειτουργικότητα του εν λόγου chip, αναφέρει ότι ίσως χρησιμοποιηθεί για λόγους κρυπτογράφησης.

Από την άλλη πλευρά, ο αναλυτής Ming Chi Kuo είχε αποκαλύψει ότι η Apple θα απαιτήσει τη χρήση πιστοποιημένων καλωδίων για πιο γρήγορες ταχύτητες φόρτισης στο iPhone 15, επομένως το 3LD3 chip ίσως χρησιμοποιηθεί για να διαπιστώσει αν στο iPhone  έχει συνδεθεί ένα γνήσιο καλώδιο.

Εν ολίγοις ακόμη και αν το καλώδιο που έχεις είναι συμβατό με τη σειρά iPhone 15, θα χρειαστείς ίσως ένα γνήσιο iPhone USB C καλώδιο για να έχεις τις πλήρεις ταχύτητες.

apple usb c

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.