Η Google είπε ότι θα ενημερώνει τα Pixel για πέντε χρόνια. Επίσης, η Samsung ανακοίνωσε μία μεγάλη λίστα με flagship smartphones, tablets και πιο οικονομικά μοντέλα που θα πάρουν τρεις εκδόσεις Android. Τώρα η κινέζικη κατασκευάστρια κυκλοφόρησε ενημέρωση για το Huawei Mate 8.

Θυμάστε που το μακρινό 2015 κυκλοφόρησε το Huawei Mate 8; Επίσης, θυμάστε που όλοι οι κατασκευαστές δίνουν δύο εκδόσεις Android και τρία χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας; Λοιπόν η Huawei κατάργησε αυτό το όριο και έβγαλε update για το 5 ετών flagship της.

Το Huawei Mate 8 είχε κυκλοφορήσει με το EMUI 4.0 βασισμένο στο ταπεινό Android 6.0 και πλέον τρέχει EMUI 8.0 που βασίζεται στο Android 8.0 – όχι δεν θα πάρει το EMUI 10.

Η ενημέρωση φέρνει στο Huawei Mate 8 το “Smart Charge” που αποτρέπει το τηλέφωνο από το να συνεχίσει να φορτίζει όταν η μπαταρία έχει γεμίσει και τα security patches του Android για τον μήνα Ιούλιο του 2020.

Ο αριθμός της έκδοσης του update είναι 8.0.0.850 (C00), έχει μέγεθος 222MB, προς το παρόν είναι διαθέσιμο στην Κίνα και περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.