Μέχρι σήμερα οι συσκευές με τον Snapdragon 8 Gen 3 ήταν στην κορυφή των δημοφιλών benchmarks, όμως τώρα ήρθε νέος σερίφης στην πόλη και το όνομά του είναι Oppo Find X7. Το όπλο του είναι ο Dimensity 9300 και με αυτό διαλύει τα πάντα στο πέρασμά του.

Σε αντίθεση με τον Snapdragon 8 Gen 3, ο Dimensity 9300 έχει 4 πυρήνες Cortex-X4, που είναι οι πιο δυνατοί πυρήνες αυτή τη στιγμή στο Android, ενώ ο Snapdragon 8 Gen 3 έχει μόνο έναν. Συγκεκριμένα ο Dimensity 9300 έχει 4 Cortex-X4 και 4 πυρήνες Cortex-720. Η εταιρία αποφάσισε να αφαιρέσει τους πυρήνες εξοικονόμησης ενέργειας εντελώς και ενσωμάτωσε μόνο πυρήνες επιδόσεων στο Chipset, κάτι που προσφέρει τρομερά δυνατές επιδόσεις. Με τον Dimensity 9300 η συσκευή κατάφερε να πετύχει 2.195.036 πόντους στο AnTuTu που είναι και το μεγαλύτερο σκορ σε συσκευή παραγωγής μέχρι σήμερα.

Στην δεύτερη θέση έχουμε το Asus ROG Phone 8 Pro, με τον Snapdragon 8 Gen 3, που έρχεται αρκετά κοντά. Όμως το συγκεκριμένο κινητό έρχεται με έξτρα ψύξη, κάτι που βοηθάει τον επεξεργαστή να κρατήσει τις δυνατές επιδόσεις για περισσότερο χρόνο.

Dimensity 9300 antutu

Με τον Snapdragon 8 Gen 4 και τον Dimensity 9400 να έχουν ήδη αναπτυχθεί αρκετά, έχουμε πάρει μερικά τρομερά δυνατά αποτελέσματα, όμως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα παραπάνω μέχρι να φτάσουν στο τελικό στάδιο ανάπτυξης. Τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι σήμερα όμως, δείχνουν σημαντική υπεροχή του Dimensity 9400 και αρχίζουμε να πιστεύουμε πως η Qualcomm αρχίζει να χάνει το προτέρημα που είχε μέχρι σήμερα έναντι του ανταγωνισμού.

Cosmote TV: Ένας μήνας εντελώς δωρεάν

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.