Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει άτομο στον πλανήτη Γη που δεν του αρέσει να βλέπει μια Lamborghini. Σε αυτό βασίστηκε η Oppo και ανακοίνωσε το Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition, που είναι μια ενισχυμένη έκδοση του ήδη πολύ δυνατού Find X.

Η συσκευή είναι η πρώτη που θα έρθει με Super VOOC, μια τεχνολογία που ανακοινώθηκε πριν δύο χρόνια. Η μπαταρία του είναι στις 3400mAh και η πλήρης φόρτιση, από το 0% στο 100%, διαρκεί μόλις 35 λεπτά. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται τον μισό χρόνο από αυτόν που χρειάζεται το OnePlus 6, που ήδη φορτίζει πολύ γρήγορα.

Όπως είναι φυσικό, μια συσκευή που ονομάζεται Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition, έχει πλάτη από ανθρακονήματα. Φυσικά στον πλάτη βρίσκουμε το λογότυπο της Lambo.

Το άλλο ξεχωριστό με την συσκευή είναι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 512GB, που είναι το διπλάσιο από το απλό Find X.

Η τιμή της συσκευής είναι στα €1699, που είναι πάρα πολλά χρήματα, όμως τόσο κοστολογεί η εταιρία την premium κατασκευή και τα έξτρα χαρακτηριστικά. Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως το απλό Find X, έρχεται στα €999. Αν η τιμή σας φαίνεται εξωφρενική, θυμηθείτε πως το Huawei Mate RS Porsche Design, με 512GB, έρχεται στα €2100.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.