Φαίνεται ότι ο ανταγωνισμός στην αγορά των foldable smartphones αυξάνεται διαρκώς και η επόμενη εταιρεία που θα κάνει την είσοδο της σε αυτή είναι η Oppo με το Find N που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, η κινέζικη εταιρεία εργάζεται σε μία νέα συσκεύη που ανήκει στη σειρά N, στην οποία ανήκει το πρωτοποριακό N1 με την περιστρεφόμενη κάμερα.

Ο leaker αναφέρει επίσης ότι πρόκειται για μία συσκευή υψηλών προδιαγραφών και αντίστοιχης ποιότητας. Η εξωτερική οθόνη θα είναι ελαφρώς κυρτή στις άκρες και θα έχει 60Hz ρυθμό ανανέωσης και punch hole.

Η εσωτερική οθόνη, από την άλλη, θα υποστηρίζει 120Hz ρυθμό ανανέωσης και θα έχει punch hole στην πάνω αριστερή γωνία. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο Snapdragon 888, η κύρια κάμερα θα είναι η 50MP IMX766 και θα τη συνοδεύουν μία 16MP IMX481 και μία 13MP ISOCELL S5K3M5.

Δεν έχει γίνει γνωστή η εσωτερική selfie του Oppo Find N, αλλά παίζει να είναι ίδια με την 32MP στο εξωτερικό punch hole του foldable smartphone. Όλα αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά ο leaker δεν κάνει σχεδόν ποτέ λάθος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.