Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάποιος θέλει να εξετάσει, πριν προβεί στην αγορά ενός νέου smartphone. Η μεγάλη οθόνη είναι ένα must-have χαρακτηριστικό για πολλούς, ενώ άλλοι επιθυμούν να έχουν ικανοποιητική αυτονομία μπαταρίας στη τελευταία έκδοση του Android. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, που κάνουν έναν υποψήφιο αγοραστή να επιλέγει μια συσκευή και να απορρίπτει μια άλλη, με τη δυνατότητα λήψης ποιοτικών φωτογραφιών selfies εκ μέρους της συσκευής, να αποτελεί έναν εξ αυτών.

Oppo F3 Plus

Η Oppo, η γνωστή κινεζική εταιρεία, προσπαθεί να μας συστηθεί ως ένας κατασκευαστής, ο οποίος αντιλαμβάνεται την «τρέλα» που επικρατεί τελευταία με τις selfies. Αυτό έγινε φανερό με το Oppo F1 που έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά τον περασμένο Αύγουστο, με μια κάμερα στο μπροστινό μέρος των 16MP, με τους διαδόχους του να υπόσχονται ακόμη περισσότερα. Η Oppo ετοιμάζει ένα press event στις 23 Μαρτίου, στο οποίο θα ανακοινώσει τα νέα F3 και F3 Plus smartphones. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν μέχρι στιγμής, οι συσκευές αυτές θα έρθουν με κάμερα διπλού φακού στο μπροστινό μέρος.

Το συγκεκριμένο setup της κάμερας, θα αποτελείται από έναν αισθητήρα των 16MP και έναν ακόμη των 8MP, επομένως αναμένεται η ποιότητα των φωτογραφιών να είναι εξαιρετική. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν πως θα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους οι αισθητήρες, αλλά με βάση τις προηγούμενες υλοποιήσεις που έχουμε δει, υπάρχει περίπτωση ο ένας φακός να είναι ευρυγώνιος.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, να αναφέρουμε ότι το F3 Plus θα καταφθάσει με μια οθόνη των 6 ιντσών με Corning Gorilla Glass 5 και ανάλυση 1920 x 1080 pixels, Snapdragon 653 SoC, 4GB RAM και μπαταρία 4.000 mAh. Στο πίσω μέρος, θα υπάρχει μια κάμερα των 16MP, ενώ ως λειτουργικό θα τρέχει το Android 6.0 Marshmallow, με το ColorOS 3.0 της Oppo. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος διαμορφώνεται στα 64GB και θα μπορεί να επεκταθεί στα 128GB μέσω κάρτας microSD. Προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.