Η OnePlus δημοσιεύει διαρκώς λεπτομέρειες για το επερχόμενο smartphones της. Εχθές, ο co-founder της εταιρείας, Carl Pei, αποκάλυψε πώς επέλεξαν το όνομα του OnePlus Nord.

Όπως όλοι έχουμε παρατηρήσει, η εταιρεία δεν επέλεξε να χρησιμοποιήσει κάποιο γράμμα ή κάποιον αριθμό, αλλά μία λέξη. Μάλιστα το “Nord” κρύβει από πίσω ένα σημαντικό νόημα.

Ο Carl Pei εξήγησε ότι προέρχεται από το concept του πραγματικού βορρά (concept of true north). Όπως αναφέρει ο ίδιος, όλοι μας έχουμε μία εσωτερική πυξίδα που μας καθοδηγεί. και όλοι μας πρέπει να αναζητούμε πάντα το πραγματικό βορρά.

Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται για τον χαρακτηρισμό του ιδανικού προορισμού που όλοι πρέπει να έχουμε, ο τελικός μας στόχος, ο προορισμός μας, κάτι που μας κάνει να συνεχίζουμε και εξελισσόμαστε.

Φαίνεται λοιπόν ότι σε κάποιο σημείο η εταιρεία θεώρησε ότι έχασε έστω για λίγο τον στόχο της και με μία νέα αρχή θέλει να επανέλθει στις ρίζες της. Έτσι, ονόμασε τη νέα γραμμή προϊόντων της “Nord” και το πρώτο προϊόν της “OnePlus Nord”. Έτσι, όπως αναφέρει και ο Pei, ελπίζουν ότι όλοι θα θυμούνται τον πραγματικό βορρά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.