Η OnePlus αρνούνταν για χρόνια να βάλει IP rating στα τηλέφωνα της, για να μην αυξήση της τιμές τους. Αυτό όμως δεν την εμπόδιζε να λέει και να αποδεικνύει ότι αντέχουν στο νερό και τη σκόνη. Τελικά έκανε πίσω και το OnePlus 8 Pro είχε πιστοποίηση IP68, μία πιστοποίηση που φαίνεται ότι θα έχει και το OnePlus 9 Pro.

Ο γνωστός Max Jambor που έχει διαρρεύσει αρκετά για τα προϊόντα της OnePlus τον τελευταίο χρόνο, αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς των επόμενων flagship της εταιρείας θα έχει πιστοποίηση IP68, όπως και ο προκάτοχος του.

Εκτός από το IP rating, ο leaker επιβεβαίωσε ότι στη σειρά θα υπάρχουν το απλό, το OnePlus 9 Pro, και το 9E. Αν και έχει κάνει την εμφάνιση του και ένα μοντέλο με όνομα 9i, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε τι παίζει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.