Το μοναδικό smartphone της OnePlus που έχει IP rating είναι το OnePlus 8 Pro. Έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές ότι είναι αδιάβροχα, αλλά η εταιρεία αρνείται να βάλει πιστοποίηση στα τηλέφωνα της λόγω του κόστους το οποίο δεν θέλει να βάλει τους καταναλωτές να πληρώσουν. Όμως, οι πάροχοι δεν αστειεύονται με αυτά τα πράγματα, τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

Τα τηλέφωνα της εταιρείας, και όλων των υπόλοιπων κατασκευαστών, κυκλοφορούν στις ΗΠΑ ως unlocked ή carrier. Για να πάρει ένας πάροχος το smartphone μιας εταιρείας και να το πουλήσει απαιτεί να πληροί κάποιες προϋποθέσεις, όπως να έχει IP rating.

Η T-Mobile έχει αναλάβει την κυκλοφορία των OnePlus 8/8 Pro και OnePlus 8T στις ΗΠΑ. Με την κυκλοφορία του OnePlus 8 η κινέζικη εταιρεία πιστοποίησε το IP του τηλεφώνου μόνο για τις ΗΠΑ και μόνο για τα carrier models που δίνει η πάροχος. Τώρα, επιστρέφει με το ίδιο σενάριο.

Το OnePlus 8T δεν έχει IP rating σε καμία αγορά εκτός από τις ΗΠΑ. Επίσης, το μόνο μοντέλο που έχει IP68 είναι το carrier model της T-Mobile που το ονομάζει “OnePlus 8T+, και όχι το unlocked των κοινών θνητών. Εκτός από το IP rating τα δύο μοντέλα είναι ολόιδια και κοστίζουν σχεδόν το ίδιο, της T-Mobile είναι 0,99 δολάρια ακριβότερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.