Το DxOMark είναι από εκείνες τις ιστοσελίδες οι οποίες προβαίνουν στα πιο διεξοδικά reviews, δοκιμάζοντας το εκάστοτε smartphone σε πλήθος σεναρίων. Πλέον, η ιστοσελίδα δημοσιεύει το review του OnePlus 8 Pro. Πιο συγκεκριμένα, δίνει στη συσκευή 119 βαθμούς, βάζοντάς το έτσι στη 10η θέση και βγάζοντας το S20 Plus από το top10. Επιπλέον κάτι τέτοιο σημαίνει ότι είναι πίσω από τα mate 30 Pro και Mi CC9 Pro Premium.

Το DxoMark δίνει στη φωτογραφία του τηλεφώνου 126 βαθμούς, τονίζοντας την εξαιρετική λεπτομέρεια, το επακριβές exposure και τον χαμηλό θόρυβο. Επαινεί παράλληλα, το γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα autofocus, την λεπτομέρεια και το χρώμα όταν χρησιμοποιείς την ultra wide camera και την ποιότητα της εικόνας με τη χρήση του flash.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι το zoom είναι μια περιοχή όπου χωράει βελτίωση, ενώ στο video το σκορ αγγίζει τους 103 βαθμούς, αναφέροντας ότι έχει εξαιρετικό exposure, dynamic range, επακριβή χρώματα και καλό stabilization, αν και μεταξύ άλλων υπήρχαν κάποια προβλήματα με το autofocus.

Το αναλυτικό review εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.