Κάθε νεότερη έκδοση των Windows 10 συνοδεύεται από μία προβληματική διαδικασία αναβάθμισης. Σιγά λοιπόν να μην αποτελούσε εξαίρεση το May 2004 update. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές τα εμπόδια που συναντούν οι χρήστες καθώς προσπαθούν να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα.

Αρκετοί χρήστες των Window 10 αναφέρουν ότι δεν μπορούν να αναβαθμίσουν από το 1909 στο 2004 εξαιτίας του OneDrive. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης το λειτουργικό εμφανίζει σφάλμα που αφορά την εφαρμογή “OneDrive and Legacy filters” με ένα AppGuid στο “{afb67a42-a10a-48a0-9677-77b4d80efecc}”.

Το θέμα είναι πως η αιτία του σφάλματος δεν μπορεί να διευκρινιστεί. Σύμφωνα με αναφορές, συστήματα με το ίδιο ακριβώς hardware, software, και έκδοση οδηγών, πραγματοποιούν κανονικά την αναβάθμιση, ενώ άλλα αποτυγχάνουν.

Η Microsoft έχει ενημερώσει ότι γνωρίζει το πρόβλημα και πως θα διορθώσει το σφάλμα σε επερχόμενο update. Μέχρι τότε, κάποιοι χρήστες των Windows 10 λένε ότι το πρόβλημα λύνεται με την απεγκατάσταση του OneDrive.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.