Η Samsung συνεχίζει το σερί της να υιοθετεί την τελευταία έκδοση του Android γρήγορα μετά την παρουσίασή από τη Google. Μετά την κυκλοφορία του Android 15 beta, εντοπίστηκαν σημάδια ανάπτυξης του One UI 7.

Το Android 15 βρίσκεται επί του παρόντος στη φάση ανάπτυξης beta. Η επερχόμενη έκδοση φέρνει μερικές αλλαγές που θα λειτουργήσουν κυρίως ως βελτιωτές της ποιότητας ζωής, αλλάζοντας τον τρόπο λειτουργίας του dark mode στις εφαρμογές και προσθέτοντας πράγματα όπως η ασύρματη φόρτιση NFC.

Η Android 15 Beta 1 φέρνει μικρές προσαρμογές που ακολουθούν την ίδια τάση. Υπάρχουν πράγματα όπως οι ρυθμίσεις απορρήτου Wi-Fi, τα widgets της εφαρμογής Pixel Weather και η δυνατότητα αλλαγής των προεπιλεγμένων εφαρμογών πορτοφολιού, τα οποία προσθέτουν στη συνολική ροή του Android και δεν φέρνουν απαραίτητα μια μαζική αλλαγή στο UI.

Όπως περιμένουμε, η Samsung είναι έτοιμη να ενσωματώσει πολλές από αυτές τις αλλαγές στη δική της ROM. Μια πρόσφατη αλλαγή στους διακομιστές της ίδιας της Samsung δείχνει ότι το One UI 7 – S928BXXU2BXE2 – βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά. Σημειώνεται ότι η έκδοση υλικολογισμικού φέρει τα χαρακτηριστικά μιας σημαντικής ενημέρωσης του One UI και όχι μιας επαναληπτικής ή άνευ ουσίας αναβάθμισης.

Το One UI 7, το οποίο βασίζεται στο Android 15 φαίνεται να βρίσκεται σε δοκιμή ειδικά για τα Galaxy S24, κάτι που θα ήταν απολύτως λογικό, δεδομένου ότι η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάτι νεότερο. Φαίνεται ότι η ανάπτυξη της beta επικεντρώνεται στην Ευρώπη στην τρέχουσα μορφή της, αν και πιθανότατα θα δούμε μια μεγαλύτερη ανάπτυξη όταν η Samsung είναι έτοιμη να παρουσιάσει το λογισμικό. Γενικά, η Samsung θέλει να κυκλοφορεί τις ενημερώσεις πρώτα στην Κορέα και στη συνέχεια στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Πιθανότατα θα χρειαστεί ακόμα λίγος χρόνος μέχρι η Samsung να ανοίξει τη beta στους χρήστες Galaxy της σειράς S24. Με αυτό, θα μάθουμε τι φέρνει το λογισμικό One UI 7 στα τηλέφωνα Galaxy σε σύγκριση με τις συσκευές Pixel που μπορούν να τρέξουν αυτήν τη στιγμή το Android 15 στην beta μορφή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.